Vatandas, Gönüllü Ögrencilerin Ilgisinden Memnun

Karaman Lisesi ile Karaman Devlet Hastanesinin ortak projesi olan ve ögrencilerin Karaman Devlet Hastanesi ve bagli ünitelerinde hastalari karsilayip yönlendirmeleri, uzun süreli yatan hastalara moral motivasyon amaçli çalismalar yapmalari, tiyatro, müzik ve siir dinletisi hizmetlerini sunmalarini içeren Gönüllü Toplum Hizmeti projesi ayni heyecanla sürüyor.

Vatandas, Gönüllü Ögrencilerin Ilgisinden Memnun
Karaman Devlet Hastanesi Kalite Kontrol Yönetim Direktörü Yasemin Ataseven, “Hastanemiz için çok güzel bir uygulama. Ögrencilerimizin hastalarimiza yardimci olmalari, onlari gidecekleri yerlere götürmeleri ve yönlendirmeleri güzel bir davranis. Ayni zamanda ögrencilerin saglik islerini tanimalari, kendilerine güvenleri açisindan çok önemli” dedi.
Hastane Müdürü Mustafa Ipek’de, bu uygulamanin Türkiye’de ilk kez Karaman’da yapildigini belirterek, “Milli Egitim Bakanliginin toplum hizmeti gönüllülük esasina göre uygulanan bir proje. Bu uygulamadan hem hastane olarak, hemde okul olarak memnunuz. Hastalarimizda uygulamadan memnun olduklarini dile getiriyorlar. Bu tür projelerimiz ileriki zamanlarda da devam edecek” dedi.
Hastaneye tedavi olmak için gelen hastalarda yapilan uygulamadan ve ögrencilerin yönlendirmelerinden mennun olduklarini ifade ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284