Vatandaslarimizin En Zor Günlerinde Yanlarindayiz

Karaman Belediyesi, Mezarlik hizmetlerinden örnek olabilecek birçok çalismaya imza atiyor. Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan`in göreve gelmesi ile kurulan Mezarliklar Müdürlügü bünyesinde bir çok cenaze hizmeti vatandaslara ücretsiz olarak veriliyor.

 Vatandaslarimizin En Zor Günlerinde Yanlarindayiz

"Vatandaslarimizin en zor günlerinde yanlarinda oluyoruz." diyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, vatandaslarin cenaze hizmetlerinden nasil faydalanabilecekleri konusunda detayli bilgiler verdi. Baskan Çaliskan sunlari kaydetti. Kurmus oldugumuz Mezarliklar Müdürlügümüz bünyesinde halkimiz cenazelerin anonsla duyurulmasi, mezar kazimlari, cenaze defin islemleri ve taziye hizmetlerini ücretsiz olarak vatandaslarimizin hizmetine sunuyoruz. Cenazesi olan vatandaslarimiz, Alo 188 Cenaze ya da belediyemiz çagri merkezi 444 25 70 nolu telefonu arayarak, Mezarliklar Müdürlügümüz binasina müracaat ederek bu hizmetlerden faydalanabilirler. Vatandaslarimizin talepleri dogrultusunda, tam donanimli cenaze nakil araçlarimiz mevtalari istenilen yerden aliyorlar.Ayrica tam donanimli cenaze yikama aracimiz ile, özellikle kenar mahallelerdeki vatandaslarimiz talep ederlerse, evlerinin önünde cenazeleri yikanabilir. "

Sehir Mezarliginda Hazir Mezarlar Olusturuldu
Baskan Çaliskan; "Mezarliklar Müdürlügümüze bagli ekipler, mevtanin konulacagi kabri ücretsiz kaziyor. Su anda sehir mezarligimiz içerisinde hazir mezarlar olusturuldu. Cenaze defin islemlerinin tamami ücretsiz olarak gerçeklestiriliyor. Tüm bunlarin yani sira, vatandaslarimizin talep etmesi durumunda taziye evlerimizde, bassagligina gelen misafirlere yemek ikraminda bulunuyoruz. Ayrica yine talep edilmesi durumunda, cenaze evi önüne bir taziye çadiri kurmak sureti ile halkimizin bu ihtiyacini da ücretsiz olarak karsiliyoruz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284