Verdikleri Sözü Yerine Getirdiler

Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü’ne bagli Sevgi evlerinde kalan çocuklar ve onlarin bakimindan sorumlu görevliler tarafindan geçtigimiz yil Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi’nce düzenlenen mangal partisinde verilen batirik sözü yerine getirildi.

Verdikleri Sözü Yerine Getirdiler
Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Sultan Akbulut geceyle ilgili yaptigi açiklamada, “Geçen yil dernek olarak çocuklarimiza bir mangal partisi vermistik. Burada çocuklarimiz ve bakici anneleri bizleri Sevgi Evlerine batirik yemeye davet etmislerdi. Yogunlugumuz nedeniyle bugüne kadar bu bulusmayi gerçeklestirememistik. Bu sözümüzü yerine getirmek üzere bir gün belirleyip gecenin organizasyonunu yaparak çocuklarimizla bulustuk. Bu gecenin asil amaci çocuklarimizin kimsesiz olmadigini hissettirmek ve onlara eglenceli güzel bir aksam geçirtmekti. Gecenin organizasyonunda bizlere her türlü destegi veren Eredem Pastaneleri yetkilisi Murat Dagaçan’a, çok iyi bir konukseverlik gösteren Sevgi Evi yönetimi ve personeli ile Il Sosyal Hizmetler Müdürü Hulusi Öztürk ve aksamlarini bir sözümüzle çocuklara ayiran ve onlarin eglenceli bir aksam geçirmeleri için çaba sarf eden dernek yönetimindeki arkadaslarima tesekkür ediyorum” dedi.
Sevgi Evleri Konferans Salonunda gerçeklesen gecede çocuklar ve dernek üyeleri müzik esliginde eglenceli saatler geçirirken, ikram edilen batiriklarda afiyetle yendi. Gecenin sonunda ise Eredem Pastaneleri tarafindan hazirlanan pasta çocuklarla birlikte kesildi.
Sevgi Evlerinde kalan çocuklar, böyle bir organizasyonu gerçeklestiren Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi üyelerine tesekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284