Vergi Haftasi Kutlaniyor

Vergi Haftasi münasebetiyle Il Defterdari Ihsan Mintas ve beraberindeki heyet Vali Murat Koca’yi Makaminda ziyaret etti.

 Vergi Haftasi Kutlaniyor

Ziyarette Il Defterdari Ihsan Mintas, Defterdar Yardimcisi Aytül Alan, Muhasebe Müdürü Aysegül Akay Öz, Defterdarlik Gelir Müdürü Ahmet Çakmak, Vergi Dairesi Müdür V. Sevgi Kebabci ve Karaman Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasi Baskani Ayhan Sanci’da hazir bulundu.

Il Defterdari Ihsan Mintas ziyarette Vali Murat Koca’ya kurum çalismalari ve Vergi Haftasi etkinlikleri hakkinda bilgi verdi. Vali Koca, Vergi Haftasi nedeniyle kurum çalisanlarinin gününü kutladi.
Vali Koca, “Tüm kamu hizmetlerinin kaliteli, hizli ve daha etkin bir sekilde vatandaslarimizin hizmetine sunulmasi için Devletimizin gerekli olan baslica gelir kaynagi süphesiz vergi gelirleridir. Vergi yükünün adil, dengeli bir sekilde dagilimini saglamak için vatandaslarimizin mükellefiyetle ilgili görevlerini tam ve zamaninda yapmasinin yani sira kayitsiz mükelleflere karsi da duyarli olmalari gerekir. Toplumun tüm kesimlerine benimsetilerek vergiye gönüllü uyumun arttirilmasi ortak hedefimizdir.
Ülkemizin kalkinmasi, kamu hizmetlerinin vatandasa daha etkin sekilde ulasmasi ve gelecek nesillerin daha müreffeh bir ortamda yasamasi, ödenen vergiler ile saglanacaktir.
Vergi Haftasi münasebetiyle vatandaslarimizin Vergi Haftasi’ni kutluyor, tüm kisi ve kuruluslarimiza da, kazançlarinin bir bölümünü vergi olarak ödemenin huzuru içinde, saglikli ve hayirli bol kazançli yillar temenni ediyorum.” dedi
Ziyaretin devaminda günün anisina fotograf çekildi. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284