Vine Krallari KMÜ’de Izdiham Yaratti

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ), sosyal medyanin fenomeni haline gelen Vine videolarinin en çok ilgi gören isimlerinden Aykut Elmas, Halil Ibrahim Göker, Ugur Can Akgül ögrencilerle söylesi gerçeklestirdi.

 Vine Krallari KMÜ’de Izdiham Yaratti

KMÜ Genç Arastirmacilar Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen ve KMÜ Saglik Kültür Spor Dairesi Konferans Salonunda yapilan etkinlige lise ögrencileri de yogun ilgi gösterdi.

Vine Krallarina ilginç sorular yöneltildi
Internette 6 saniyelik videolar ile meramini anlatabilmek anlamini tasiyan Vine’in en çok video yapan ve izlenen krallari KMÜ’de izdihama neden oldu.
Ögrencilerin sorularini cevaplayan Vine Krallari, bu kadar izleneceginizi bekliyor muydunuz sorusuna, “Biz eglenmek için çekmeye baslamistik. Profesyonel degiliz, videolari da cep telefonumuzla çekiyoruz. Sonumuzun buraya gelecegini biz de tahmin etmezdik.” seklinde cevap verdi.
“Türkiye’de komedyenler yeterli mi?” sorusuna ise Aykut Elmas “Ben kendimi komedyenden saymiyorum, onlarin yaptiklari is kolay degil. Onlari elestirmek benim haddime degil.” diye cevap verdi.
“Bu isten para kazaniyor musunuz?” sorusu üzerine Halil Ibrahim Göker “Tiklanma ile para kazanilmiyor ancak artik reklam almaya ve kazanmaya da basladik.” dedi.
Etkinlige canli telefon baglantisi ile katildi
Programda, sinavlari sebebiyle söylesiye katilamayan Anil Piyanci ile ögrencilerin istegi üzerine telefonla baglanti gerçeklestirildi. Yogun alkis ve tezahürat üzerine Piyanci, yakin zamanda KMÜ’ye gelmek istedigini belirtti.
Vine Krallari çektikleri Vine videolarini izleterek esinlendikleri olaylar ve tiplemeleri anlattilar. Imam hatip liseleri ve fen liseleri tiplemelerinden alinan ögrencilere ise “Orada amaç komiklik yaratmak. Yoksa imam hatip lisesinde de, fen lisesinde de, Anadolu lisesinde de mülayimi de var, hiperaktifi de.” seklinde konustular.
“Karaman’i bulmak için navigasyonu takip etsek Türkiye’den çikiyorduk”
Üçü de Izmirli olan Aykut Elmas, Halil Ibrahim Göker ve Ugur Can Akgül davet üzerine Izmir’den Karaman’a yola çiktiklarini söyle anlattilar: “Navigasyonu takip etsek Türkiye’den çikiyorduk. Navigasyona Karaman deyince Ötüken filan dedi, Allah Allah herhalde yurtdisinda dedik. Konya’yi bulup oradan gelebildik.”
Çok yakinda yapacaklari bir dizi ile TRT ekranlarinda olacaklarini belirten konusmacilar, film çalismalarinin da devam ettigini ifade ettiler.
Etkinlik Aykut Elmas, Halil Ibrahim Göker ve Ugur Can Akgül’e plaket verilmesi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284