Yangında Tüm Eşyaları Yandı, O İse Sadece Kış İçin Kömür İstedi

Karaman’da tek başına kiracı olarak oturduğu ahşap evde elektrik kontağından çıkan yangın sonucu tüm eşyaları kullanılamaz hale gelen kadının tek isteği kışlık kömür oldu.

Yangında Tüm Eşyaları Yandı, O İse Sadece Kış İçin Kömür İstedi

Yangın, geçtiğimiz Cumartesi günü Abbas Mahallesi 328 Sokak’ta çıktı. Edinilen bilgiye göre, eşinden yıllar önce ayrılarak tek başına yaşamaya başlayan 45 yaşındaki Emine Bayır, mesai bitimi çalıştığı bisküvi fabrikasından evine döndüğünde evle birlikte tüm eşyalarının yandığını görerek şok geçirdi. Daha önceden aynı mahallede satın aldığı iki gözlü ahşap eve taşınmak için hazırlık yaptığı sırada tüm eşyalarının yanması Emine Bayır’ı çok üzdü. Hiçbir yardımı kabul etmeyen Bayır, bu sabah yanan evine gelerek sağlam eşya kalıp kalmadığını kontrol etti.

Üç gündür elektriği olmayan ve komşularının verdiği birkaç eşyayla kendi evinde kalmaya başlayan Emine Bayır, “İşte olduğum için evin yandığından haberim yoktu. Mesai bitimi evime geldiğimde evimin tamamen yandığını göndüm. Ben hiçbir yardım istemiyorum. Bana sadece kömür yardımında bulunsunlar başka bir şey istemiyorum” dedi.

“Biz komşuları olarak ona yardımcı olmaya çalışıyoruz”

Emine Bayır’a ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştıklarını söyleyen mahalle sakinlerinden Ahmet Altay, “Çıkan yangında kullanılacak hiçbir eşya kalmamış. Aynı mahallede biriktirdiği parayla bunun gibi iki göz ahşap bir ev almıştı. O eve taşınabilmek için tadilatıyla uğraşıyordu. Burada yanınca böylece kaldı. Biz elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Eğer hayırsever vatandaşlarımız da yardım ederlerse seviniriz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284