Yarin Belediye Otobüsleri Ücretsiz

Her yil 16-22 Eylül tarihleri arasinda kutlanan Avrupa Hareketlilik haftasi kapsaminda yarin tüm gün belediye otobüsleri ücretsiz yolcu tasiyacak.

Yarin Belediye Otobüsleri Ücretsiz

2013 “Avrupa Hareketlilik Haftasi” kapsaminda “ Temiz Havada – Senin Hareketin” temasi islenmek üzere ilimizde Çevre ve Sehircilik Il Müdürlügü, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Bisiklet Federasyonu Il Temsilciliginin beraber organize ettigi, 22 Eylül Pazar günü saat 10:00’da güzergâhi Kemal Kaynas Stadyumu - Molla Fenari Caddesi - Ismet Pasa Caddesi – 1. Istasyon Caddesi ve tekrar Kemal Kaynas Stadyumunda bitecek olan bisiklet turnuvasi düzenlenecek.
Ayrica, etkinlik kapsaminda yarin sabah saat 08:00 den aksam 23:00’e kadar Belediye otobüsler ücretsiz olarak tasima hizmeti verecek.
Konuyla ilgili olarak Çevre ve Sehircilik Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, “Amacimiz egzoz gazindan, gürültü kirliliginden, trafik sikisikligindan, stresten uzak temiz bir havada insanlarimizin toplu tasima araçlarini ve bisiklet kullanmasini özendirmek, ulasim hatlarinda yaya ve bisiklet yollarina genis yol vermek, insan sagligina ve ülke ekonomisine katkida bulunmak, Kentsel yasam kalitesinin iyilestirilmesi amaçlanmaktadir. Belirtilen etkinlige bisikleti ile birlikte tüm halkimiz davetlidir, Ilimiz sakinlerine duyurulur” dendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284