YAŞASIN CUMHURİYET 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı tüm ülkede törenlerle kutlanıyor.

YAŞASIN CUMHURİYET 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başlayan törene Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş, Garnizon Komutanı Per. Albay Yurdakul Kazım Türkmen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan daire müdürler, askeri personel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
İlimizde 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan törenler 29 Ekim 2017 Pazar günü şu şekilde devam edecek; 
29 Ekim Pazar günü ise saat 09.30’da Valilik Makamında tebrikat töreni düzenlenmesi ve  Ardından saat10.00’da Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılacak kutlama programında halkın bayramının kutlanması, İstiklal Marşının okunmasıyla başlayacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılı nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ve tören geçişiyle sona erecek.
Aynı günün akşamında ise saat 19.00’da Polisevi’nde Vali Fahri Meral ve eşi tarafından Cumhuriyet Resepsiyonu verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284