Yasla Degil, Askla Gelen Bir Beceri “Baglama”

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi’nde ücretsiz olarak verilen baglama kurslari devam ediyor.

 Yasla Degil, Askla Gelen Bir Beceri “Baglama”

Karaman’da bünyesinde açtigi ücretsiz kurslar ile gençlerin gönüllerinde taht kuran ve adeta ikinci evleri konumuna gelen Gençlik Merkezleri yeni ücretsiz kurslari ile ilgi odagi olmaya devam ediyor. Gençlere daha iyi hizmet verebilmek amaciyla kendini sürekli yenileyen Karaman Gençlik Merkezi, bünyesinde devam eden ücretsiz baglama kurslari ile bu beceriyi gelecek nesillere aktarmaya devam ediyor.

Haftada iki gün baglama ögrenmek için Gençlik Merkezine gelen kursiyerler, baglama egitmenleri Ismail Hakki Keçeci ve Harun Akbas nezaretinde baglama çalmayi ögreniyorlar. Cumartesi ve Pazar günleri saat 10.00 ile 14.30 arasi toplam 60 baglama asigi egitmenleri esliginde baglama çaliyor.
Kursa katilan ögrenciler, özellikle kurs egitmenlerinden çok memnun olduklarini dile getirerek tüm baglama asiklarinin bu tür kurslardan istifade etmeleri gerektigine inandiklarini belirttiler.
Kurslara katilanlarin arasinda üniversite ögrencisi, ögretmen, memur, lise ve ortaokul ögrencisi gibi neredeyse her meslek gurubu yer aldigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Uzun yillardir Karaman Gençlik Merkezinde kursiyerlere baglama çalmasini ögreten deneyimli baglama egitmenleri sürekli ders yaparak kursiyerlerini sikmiyor. Egitmenler ögretmen kursiyerlerine farkli metotlarla yaklasarak derslerin eglenceli geçmesini sagliyor. Bazen ders aralarinda kursiyerlerine yarismalar düzenleyerek hem eglenmelerini sagliyor hem de kursiyerlerin kendi performanslarini test etmelerini sagliyor” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284