Yasli Çift, Alevlerden Kaçarak Son Anda Kurtuldu

Karaman’da yasli çift, evlerinde çikan yanginda son anda disariya çikarak canlarini kurtarirken, balkonda mahsur kalan bir anne ve 6 aylik bebegi de dumandan etkilendi.

Yasli Çift, Alevlerden Kaçarak Son Anda Kurtuldu

Yangin, saat 21.45 siralarinda Kazimkarabekir Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 katli Kazimkarabekir Apartmani’nin 2. katinda oturan Muharrem (65) ile esi Suzan Delen (62), namaz kildiklari esnada giden elektrigin tekrar gelmesi üzerine mutfakta bulunan buzdolabi bir anda alev aldi. Alevlerin mutfagi sarmasi üzerine yasli çift disariya kaçarak canlarini zor kurtardi. Mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye ve polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri apartman etrafinda güvenlik tedbiri alirken, itfaiye de yangina müdahale etti. Yogun duman nedeniyle apartmanin üst katlarinda oturan bazi vatandaslar ise dairelerinin balkonlarinda kurtarilmayi bekledi. Bu arada dogalgaz ekibi de mahallenin gazini keserek önlem aldi. Yanginin tamamen söndürülmesinin ardindan mahsur kaldiklari dairelerinden kurtarilan bir anne ile 6 aylik bebegi ise dumandan etkilendikleri için olay yerinde bekleyen ambulansta tedavisi yapildi. Yangindan son anda disariya çikarak kurtulan yasli çift de ambulansta tedbir amaciyla kontrolden geçirildi. Dumandan etkilenen daire sahibi yasli çift de ambulansa alinarak oksijen verildi. Itfaiye yanginin buzdolabinin elektrik kablosunun sase yapmasi sonucu çiktigini belirledi. Yanginla ilgili polis sorusturma baslatti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284