Yatırımların Son Durumu Değerlendirildi

Karaman il genelindeki mevcut yatırımların ele alındığı yılın son koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Yatırımların Son Durumu Değerlendirildi

Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı Vekili Yıldıray Malğaç, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları ile yatırımcı kuruluşların bölge temsilcileri katıldı.

İl koordinasyon kurulu toplantısının açılış konuşmasını yapan Vali Meral, üçüncü dönemin değerlendirileceği koordinasyon kurulu toplantısının ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Toplantının devam eden bölümünde yatırımcı kuruluşların bölge temsilcileri Karaman genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden projelerin son durumu hakkında koordinasyon kurulu üyelerine bilgi verdiler.

İlimizde 2018 yılı itibariyle toplam 338 proje üzerinde çalışılırken, bu projelerden 76’sı tamamlanırken, 202’si ise halen devam ediyor. İhale aşamasında olan proje sayısı 23, hiç başlanmayan proje sayısı ise 37 olarak belirtildi.

Bu projelerin toplam maliyeti ise 3 milyar 560 milyon 493 bin 952 lira olurken dönem sonu harcaması ise 475 milyon 268 bin lira olarak gerçekleşti.

Toplantı, görüş alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284