Yaz Gençlik Kamplari Basvurulari Basladi

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan düzenlenen Yaz Gençlik Kamplarina basvurular 13-31 Mayis 2013 tarihleri arasinda, www.genclikkamplari.gov.tr adresinden on-line olarak yapilabilecek.

Yaz Gençlik Kamplari Basvurulari Basladi

Konuyla ilgili olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, “Bakanligimiza bagli Gençlik Kamplari gençlerin serbest zamanlarini çesitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle degerlendirmelerini saglamak amaciyla hizmet vermektedir.
Kamplara katilan gençlerin ulasim dahil her türlü ihtiyaçlari Bakanligimizca karsilanmakta ve gençlerden her hangi bir ücret alinmamaktadir. Gençlik kamplari 13 – 16 yas gruplari için deniz, 17 – 22 Yas gruplari için doga kamplari olarak düzenlenmektedir. Kamplara basvurular 13-31 Mayis 2013 tarihleri arasinda, www.genclikkamplari.gov.tr adresinden gençler tarafindan on-line olarak yapilabilecektir. On-line basvuru yapma imkani olamayanlar illerdeki gençlik merkezlerimize bizzat basvurabilirler. Ayrintili bilgi için www.genclikkamplari.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz” dendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284