Yazar Gençlik Buluşmalarının Konuğu Yazar Hasan Uzun Oldu

Gençlik Merkezi’nin düzenlemiş olduğu “Öğrendiklerimi Uyguluyorum” programı etkinliğinde yazar Hasan Uzun öğrencilerle bir araya geldi. 

Yazar Gençlik Buluşmalarının Konuğu Yazar Hasan Uzun Oldu

Yazar-kitap buluşmaları etkinliği kapsamında 10 Ocak 2019 Perşembe günü Yunus Kent Mahellesi’nde bulunan Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen etkinliğe Gençlik Merkezi Müdürü Sabettin Gezen, Yunuskent Mehmet Akif Lisesi Müdürü Ali Koçak, Gençlik Merkezi üyeleri ile çok sayıda lise öğrencisi katıldı.
Sınıf öğretmenliği bölümü mezunu olan yazar Hasan Uzun öğrencilere yaptığı konuşmada kitap okumanın önemine değinerek sınavlara çalışma konusunda 12. Sınıf öğrencilerine bilgiler verdi. Hayatın bir sınav olduğunu aktaran Uzun: ”Şu an önünüzde zor bir sınav var. Sizleri bekleyen bu zorlu süreçte derslerinize zamanında çalışmanız önemli. Hayatın her döneminde sınavlar karşınıza çıkacak. Hayattaki sınavlar bizi bir yere kadar götürür. Ancak bu sınavlar bu hayatta sadece geçici bir dönemdir. Sınavlar sonsuz bir mutluluk vermiyor. Dünya hayatı da sonsuz değildir. Ölümden sonra sonsuz bir yaşama geçeriz. Hayatın kendisi zor bir sınav sürecidir. Bu nedenle sınavları kendinize engel görmemek için çok çalışmanız gerekiyor” dedi. 


 

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2019, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284