Yeni Hastanenin Ulasim Sorunu Çözüm Bekliyor

Ilimizde yapimina 2010 yilinda baslanan ve bu yilin baslarinda hizmet verme ye baslayan Karaman Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasina tasinma islemleri tamamlanirken, hastaneye ulasimin nasil ve ne sekilde olacagi konusun da yasanan karmasaya vatandas bir çözüm bulunmasini istiyor.

Yeni Hastanenin Ulasim Sorunu Çözüm Bekliyor

Yeni hastaneye sehrin tüm bölgelerin den dolmus hatlariyla ulasimin saglanma si için geçtigimiz Ocak ayinda yapilan Belediye Meclisinde 2-3-4 ve 5 nolu Yunus Emre Minibüsçüler Kooperatifi’nin 24 Aralik 2013 tarihinde Ulasim Hizmetleri Müdürlügü’ ne verdigi dilekçe görüsülmüs ve Idari Isler Komisyonuna havale edilmisti.
Dilekçede, 2-3-4 ve 5 no’lu Sinirli Sorumlu Yunus Emre Minibüsçüler Kooperatifi hukuki ve fiziki birlesmis olup; 130 adet Minibüs Esnafi için yeni hizmete girecek olan Devlet Hastanesi civarindan yer tahsis edilmesini ve ayrica mevcut hattin yeni Devlet Hastanesi ne hizmet verecek sekilde güzergahlarinin degistirilmesi talep edilmisti.
Bu konuda Belediye Meclisinin nasil bir karara varacagi merak edilirken, vatandas 10 Subat Pazartesi gününden itibaren tüm birimleriyle yeni binasinda hizmet verecek olan Hastaneye ulasmak için iki hatta üç dolmus degistirmek zorunda kalacak. Çünkü 5 Nolu Dogukisla, 6 nolu Toki hatlari ve 3 nolu Belediye Otobüsü disinda hastaneye diger dolmus hatlari giremiyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284