Yeni Yilin Ilk Meclisi Toplandi

2015 yilinin ilk meclis toplantisi bugün (5 Ocak Pazartesi) gündemdeki maddeleri görüsmek üzere Belediye Meclis Salonunda toplandi.

 Yeni Yilin Ilk Meclisi Toplandi

Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’in baskanlik ettigi toplantida; Yazi Isleri, Ulasim Hizmetleri, Bilgi Islem, Plan Proje, Imar ve Su Kanalizasyon Müdürlügü’nden gelen konular görüsüldü.

Yeni yilin ilk toplantisinda açilis konusmasi yapan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: “2015 yilinin ülkemiz, milletimiz ve sehrimiz için hayirlar getirmesini diliyorum. 2015 yili Karaman için projelerle ve yatirimlarla dolu bir yil olacak. Sizlerle birlikte sehrimiz adina hayirli islerin altina imza atmayi temenni ediyorum” seklinde konustu.
Toplanti Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi ile basladi. Gizli oyla yapilan seçimin ardindan Denetim Komisyonu üyeliklerine; Mustafa Özdal, Hüseyin Göktas, Yusuf Ulas, Ramazan Özbay ve Muzaffer Uysal getirildi.
Toplantinin bir diger gündem maddesi olan Konya Belediyeler Birligi ve Marmara Belediyeler Birligi’ne üye olunmasi, oy birligi ile kabul edilirken Konya Belediyeler Birligi’ne; Hüseyin Göktas asil, Fadime Akkus yedek üye, Marmara Belediyeler Birligi’ne de; Elmas Cosar asil, Mehmet Dikmen yedek üye olarak seçildi.
2015 yilinin ilk meclis toplantisi, gündemde yer alan konularin komisyonlara havale edilmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284