Yesildereli Ögretmenler Kahvaltida Bulustu

24 Kasim Ögretmenler günü nedeniyle ilimizde faaliyetlerini sürdüren Yesildereliler Dernegi, emekli olan veya halen aktif olarak çalisan Yesildereli ögretmenlerle Lezzet Evi’nde düzenleAnen kahvalti programinda bir araya geldi.

 Yesildereli Ögretmenler Kahvaltida Bulustu

Ögretmenler adina konusan emekli ögretmen Ali Ünlüer, “Çok uzun zaman önce kurulan ancak atil durumda kalan Yesildereliler dernegini yeniden aktif hale getirdigi için ben öncelikle Ramazan Eryigit’e tesekkür ediyorum. Ölümlerde, dügünlerde hemserilerinin yaninda oluyorlar. Bugün de bizi burada bir araya getirdi. Yesildere arazisi en büyük nahiyelerden biriydi. 1947’de Yesildere’den okumak için disariya çikardigim ilk kiz baldizim Fatma Özdilek’ti. O zaman okuyan sayisi azdi. Bugün Yesildereli olup da kariyerinde çok güzel yerlere gelmis hemserilerimiz var. Bun onlarla gurur duyuyorum” dedi.

Yesildereliler Dernegi Baskani Ramazan Eryigit’de, “Etkinligimizi düzenleme amacimiz bizi bu günlere getiren ögretmenlerimize vefa borcumuzu ödemektir. Katiliminiz için hepinize tesekkür ediyorum. Tüm ögretmenlerimin günlerini kutluyor ve ellerinden öpüyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284