Yesildereliler Dayanisma Gecesinde Biraraya Geldi

Ilimizde kurulu bulunan Yesildereliler Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi tarafindan geçtigimiz günlerde bir dayanisma gecesi düzenlendi.

Yesildereliler Dayanisma Gecesinde Biraraya Geldi

Polisevi’nde gerçeklesen 230’un üzerinde kisinin katildigi gecede konusan Dernek Baskani Av. Ramazan Eryigit, Eylül ayinda yaptiklari genel kurulun ardindan böyle bir gece düzenleyerek Yesildereliler arasinda kaynasmayi saglamak amaciyla yola çiktiklarini ve bunu gerçeklestirmenin mutlulugunu yasadiklarini ifade etti.
Kurucu Baskan Abdülkadir Ipekdal’da konusmasinin ardindan Yesildere’ye geçmis dönemlerde birçok hizmeti gerçeklestiren Hüseyin Orduoglu’na Fahri hemserilik belgesi verildi.
Geceye Yesildereli olan Baro Baskani Av. Bayram Ali Bulut, Baro Yönetim Kurulu üyesi Av. Enver Turhan, Yesildere Belediye Baskani Ibrahim Koçak, Belediye eski baskanlari Neriman Köse, Mustafa Kemal Ünlüer, Karaman Damizlik Sigir Yetistiricileri Birligi Baskani Hasan Bayad, TEMA eski Sube Baskani Levent Küçükalpelli, CHP Kadin Kollari Baskani Meral Inal ile çok sayida kisi katildi.
Dernek Baskani Ramazan Eryigit, önümüzde yaz döneminde Yesildere’de dernek olarak bir sölen düzenlemeyi düsündüklerini belirterek bu konuda herkesin destegini beklediklerini söyledi.
Gece yerel sanatçi Ahmet Bayad ve diger sanatçilarin sahneye çikarak seslendirdikleri türküler ve sarkilarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284