YGS Öncesi Moral Kahvaltisi

Kazimkarabekir Çok Programli Anadolu Lisesi tarafindan düzenlenen programda YGS’ ye girecek olan 12. Sinif ögrencileriyle sabah kahvaltisi yapildi.

 YGS Öncesi Moral Kahvaltisi

Kahvaltiya Kazimkarabekir Ilçe Milli Egitim Müdürü Selmani Karaçam, Kazimkarabekir Çok Programli Anadolu Lisesi Müdürü Halil Ibrahim Tüncer, Okul rehber ögretmeni Emre Zenginoglu, 12. Sinif ögrencileri ve veliler katildilar.

Kahvaltiya katilan, Kâzimkarabekir Ilçe Milli Egitim Müdürü Selmani Karaçam; “Bu moral kahvaltisini düzenledigi için basta okul müdürü Halil Ibrahim Tüncer ve ögretmenlerimize tesekkür ederim. YGS öncesi güzel bir birliktelik oldu. Ektiklerinizi biçme zamani geldi. Çalistiniz, çabaladiniz emeginizin karsiligini alacaginiz gün geldi. Ben siz degerli ögrencilerime güveniyorum. Sinavdan basariyla döneceginizi biliyorum, dualarimiz hep sizinle” diyerek konusmasini tamamladi.
Okul Müdürü Halil Ibrahim Tüncer, “YGS öncesi degerli ögrencilerimiz için bu moral kahvaltisini düzenledik. Bu özel günde davetimize katilan Kâzimkarabekir Ilçe Milli Egitim Müdürü Selmani Karaçam Bey’ e tesekkür ederim. Sevgili ögrencilerimiz gelecek sizlere emanet. Yükünüz agir gibi görünse de, istediginiz takdirde basariyi elde edebileceginizi ögrendiniz. Simdi birikimlerinizi kullanma zamani. Hepinize basarilar dilerim” dedi.
Okul Rehber Ögretmeni Emre Zenginoglu, “Basarinin en temel yollarindan biri de motivasyondur. Ögrencilerimiz de sinav kaygisini azaltmak, sinav öncesi moral kazanmalarini saglamak için bu güzel ve eglenceli programi planladik. Bu özel gün için basta Kazimkarabekir Ilçe Milli Egitim Müdürü Selmani Karaçam ve Okul Müdürümüz Halil Ibrahim TÜNCER’ tesekkür ederim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284