Yildizlar Futbolda Sampiyonun Adi “Bekir Sitki Erdogan”

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen okullararasi yildizlar futbol il birinciligi müsabakalari sona erdi.

 Yildizlar Futbolda Sampiyonun Adi “Bekir Sitki Erdogan”

2014 - 2015 Egitim ve ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen okullararasi yildizlar futbol il birinciligi müsabakalari 12 okuldan 150 sporcunun katilimi ile Yunuskent Futbol Sahasi’nda oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Yunuskent futbol sahasinda oynanan yildizlar futbol il birinciligi müsabakalari zorlu ve çekismeli maçlara sahne oldu. Sporcular soguk havaya ragmen okullarini en iyi sekilde temsil edebilmek ve il birincisi olabilmek için kiyasiya mücadele ederken ortaya çikan mücadele renkli görüntülere sahne oldu.
Dört gün süren kiyasiya mücadelenin ardindan sampiyonluk ipini Bekir Sitki Erdogan Ortaokulu gögüslerken, ikinci Alparslan Ortaokulu, üçüncü Özel Babaoglu Ortaokulu oldu. Kategorisinde rakiplerini bir bir yenerek sampiyon olan Bekir Sitki Erdogan Ortaokulu, gerçeklesecek olan bölge grup müsabakalarinda Karaman’i temsil etme hakki elde eden takim oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284