Yildizlar Hentbol’da Heyecan Basladi

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili Okul Sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklesen yildizlar(kiz-erkek) hentbol grup müsabakalarinda heyecan basladi.

 Yildizlar Hentbol’da Heyecan Basladi

2014-2015 Okul Sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklesecek olan yildizlar hentbol grup müsabakalari 08 Nisan 2015 Çarsamba günü Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü toplanti salonunda yapilan teknik toplantinin ardindan start aldi.

09 Nisan 2015 tarihinde Yunus Emre Spor Salonunda Saygi Durusunda bulunulmasi, Istiklal Marsinin okunmasi ve takimlarin tanitilmasi ile baslayan açilis töreninde bir konusma yapan Sube Müdürü O.Selçuk Akbas,” Bugün burada Türk Dili’nin Baskenti Karamanimizda sizleri agirlamaktan, misafir etmekten büyük onur ve gurur duydugumu belirterek, Yildizlar Hentbol Grup müsabakalarina hos geldiniz diyorum.
Sözlerime son vermeden önce, bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen siz degerli ailelerimize ve gençlerimize, bugün bizlerle birlikte olan siz degerli konuklarimiza, kiymetli ögrencilerimize ve emegi geçen herkese bir kez daha tesekkür ediyorum.
Daha nice etkinliklerimizde bir arada olabilmek dilegiyle, hepinize iyi seyirler diliyor, sizleri saygi ve sevgiyle selamliyorum” seklinde konustu.
Karaman’i Bifa Ortaokulu ve Özel Basari Ortaokulunun temsil ettigi müsabakalarda erkekler kategorisinde Adana, Hatay, Kahraman Maras, Kirsehir, Konya, Mersin, Nigde, Osmaniye, kizlar kategorisinde ise Antalya, Denizli, Hatay, Istanbul, Kirsehir, Mersin ve Osmaniye takimlari gruptan çikma mücadelesi verecek.
09-12 Nisan 2015 tarihleri arasinda yapilacak olan yildizlar hentbol grup müsabakalari 12 Nisan 2015 Cumartesi günü sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284