Yilin En Genç Haftasi Çelenk Sunumu Ile Basladi

15-21 Mayis tarihleri arasinda kutlanmakta olan Gençlik Haftasi nedeniyle Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik tarafindan Atatürk anitina çelenk konuldu.

Yilin En Genç Haftasi Çelenk Sunumu Ile Basladi

Her sene 15-21 Mayis tarihleri arasinda kutlamalar esliginde gerçeklestirilen Gençlik Haftasi Karaman’da Atatürk parkinda düzenlenen çelenk sunma törenine gerçeklestirildi. Merkez Atatürk Parkinda saygi durusunda bulunulmasi ve istiklal marsinin okunmasiyla gerçeklestirilen törene Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürleri Aslan Yildiz, Vedat Akyar, antrenörler, izciler, ögrenciler ve çok sayida vatandas katildi.
Atatürk Parkinda gerçeklestirilen törende bir konusma yapan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Gençlik ve Spor Bakanligimiz tarafindan Gençlerimizin; serbest zamanlarinda yapmis olduklari sanatsal-kültürel ve sportif etkinliklerini aktif olarak sergilemelerini, milli degerler etrafinda toplumla bütünlesmelerini, görev ve sorumluluk duygularini gelistirmelerini saglamak amaciyla 15-21 Mayis tarihlerini içine alan haftanin Gençlik Haftasi olarak kutlanmasi uygun görülmüstür. Bu gün bu vesile ile Gençlik Haftasinin açilis programini yapmak üzere toplanmis bulunmaktayiz. Milletimizin tüm onur ve asaletiyle tarih sahnesinde bir defa daha saha kalkisinin baslangicidir 19 Mayis; Gençlik, gelecek demektir. Öncelikle Manevi degerlerle kusanmis gençlik, Türk Istiklali ve Türk cumhuriyetinin yilmaz bekçisi, ayni zamanda tüm dünyanin baris ve adaletinin de teminati, dolayisiyla bugünlerin, yarinlarin tek ve en büyük güvencesidir. Bizlerde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak, engelli gençlerimizin, çocuklarimizin yaz ve kis dönemlerinde serbest zamanlarini nitelikli bir sekilde degerlendirmeleri, kötü aliskanliklardan uzak, saglikli bireyler olarak yetistirilmeleri için ücretsiz düzenledigimiz kurslarimiz ile kapilarimizi siz degerli gençlerimize sonuna kadar açtik. Bu yil yine devam edecek ücretsiz kurslarimizin açilisini siz degerli gençlerimiz ile coskulu bir sekilde açacagiz. Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayraminizi kutluyor, Ulusumuz için büyük önem tasiyan ve her yil coskuyla kutlanan bu anlamli günde tüm gençlerimize sevgilerimi iletiyor, hepinize esenlikler diliyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284