Yilmaz: 1 Mayis’ta Emekçinin Sorunlarini Anlayin

Baro Baskani Av. Oktay Yilmaz, 1 Mayis Emek ve dayanisma günü dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

 Yilmaz: 1 Mayis’ta Emekçinin Sorunlarini Anlayin

Yilmaz mesajinda, “1 Mayis vesilesi ile herkesi alin terinin degerini ve emekçinin sorunlarini anlamaya davet ediyorum” dedi.

Çalisanlarin haklarinin adalet çizgisinde tutulmasi gerektiginin altini çizen Baro Baskani Oktay Yilmaz, “Gerek sehrimizde gerekse yurt genelinde yasanan facialardan gereken dersi alarak, isçi vatandaslarimizin haklarinin ise baslarken kendilerine verilmesi gereklidir” açiklamasinda bulundu.
1 Mayis'in çatismalardan uzak bir bayram havasinda kutlanmasi gerektigini söyleyen Yilmaz, “Emegiyle hayatini kazanan, alin teriyle geçimini temin eden milyonlarca çalisanimizin gururla idrak ettikleri anlamli bir günün içindeyiz. Helal kazancini elde etmenin arayisinda olan ve emeginden baska herhangi bir gücü olmayan kardeslerimizin, millet ve devlet hayatinda yeri doldurulamaz önem ve kiymeti bulunmaktadir. Vatanimizin her kösesinde sahip olduklari en önemli deger olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarini karsilayan, beklentilerini gideren; dayanismanin ve birlikte çalismanin güzelliklerini sergileyen emekçilerimizin, sosyal ve ekonomik hayatta büyük paylari vardir. Bu vesileyle özellestirme, isten çikartma, taseronlastirma ve örgütsüzlestirmeden kaçinilan bir sene geçirmeleri dileklerimle tüm çalisanlarimizin, emegin bayramini kutlarim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284