Yilmaz Abi Kendine Yakisani Yapti

Ilimizin ilk bisküvi kuruluslarindan Bifa Bisküvi Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu’nun egitime verdigi destek sürüyor.

Yilmaz Abi Kendine Yakisani Yapti

Daha önce Karaman’a birçok egitim yuvasi kazandiran Babaoglu simdi de Özel Egitime muhtaç çocuklarin egitimine katki saglamak ve kendilerine ekonomik yardim bulunmak üzere kendisine ait bir daireyi dernege bagisladi.
Geçtigimiz gün düzenlenen bir törenle dairenin tapusunu Özel Egitime Muhtaç Çocuklari Koruma Dernegi Baskani Fadimana Okur’a kendi eliyle teslim etti.
Tapu devrinden sonra konusan Bifa Bisküvi kurucusu ve Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu, “Gözlemlerim dogrultusunda çaliskan ve yararli bir dernek olan ve korunmaya muhtaç çocuklara kol kanat geren sizleri basta tebrik ederim. Bu mutlulukta ve çalismalarinizda katki saglar düsüncesiyle uzun zamandan beri tasarladigim bagisi bugün size çekinmeden devretmenin mutlulugunu yasiyorum. Insallah bu yaptigimiz bagis her zaman oldugu gibi sizlere yardim eder. Duydugum kadariyla hizmet binasi yapacakmissiniz. Hiç olmazsa kiradan kurtulur ve çocuklarimiza daha güzel hizmetler sunarsiniz. Bu hazzi bana tattirdiginiz için sizlere tesekkür ederim” dedi.
Özel Egitime Muhtaç Çocuklari Koruma Dernegi Baskani Fadimana Okur’da, “Karaman’in övünülecek kurumlarinin basinda yer alan Bifa ve Babaoglu ailesini yakindan taniyoruz. Bu jestimiz bizlerin çalismalarini kamçiladi. Ihtiyaç sahibi çocuklarimiza daha iyi hizmet etmek için layikiyla çalismalarimizi sürdürecegiz. Sizin özellikle egitime yapmis oldugunuz katkilari görmemezlikten gelmek büyük eksiklik olur. Yaklasik dernegimizde faal olarak 27-28 arkadasimiz çalismakta. Bunlarin sadece üçünün çocugu engelli. Dernegimiz üyeleri ahenkli çalismalarla Karaman’da kendine büyük bir yer yapti. Verdiginiz daire bizlerin çalismalarina büyük katkilari olacak. En azindan kiraciliktan kurtulacagiz. Biz Bifa’nin destegini her zaman yanimizda gördük. Sizin sponsorlugunuzda yaptigimiz bütün etkinliklerimiz büyük kabul görüyor ve diger insanlar çekinmeden bize yardimci oluyorlar. Bize omuz verip bir daireye kavusturmaniz çalismalarimiza büyük katkilar getirecek. Insallah bu yaptiginiz bagis diger kisi ve kuruluslara da örnek olur” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284