Yol Boyuna Kurdugu Tanitim Yeri Ile Karaman Elmasini Tanitiyor

Ilimizde bir kooperatif yol boyuna kurdugu bir stant ile basta elma olmak üzere Karaman ürünlerini tanitiyor.

Yol Boyuna Kurdugu Tanitim Yeri Ile Karaman Elmasini Tanitiyor

Karaman-Konya Karayolu 10. kilometresinde S.S.Bölükyazi Köyü Tarimsal Kalkinma Kooperatifi ne ait soguk hava deposunun giris yolunda kurulan tanitim standinda yoldan geçen insanlar Karaman elmasinin tanima ve tadina bakma imkâni buluyor. Sorumlu Mahmut Sisman yaptigi açiklamada Türkiye'de elmada 1 numara olan Karaman'in elmasinin taninirlikta da 1 numara olabilmesi için kooperatif olarak böyle bir uygulama baslattiklarini söyledi.
Birçok kentin giris ve çikislarinda o kent ile özdeslesmis ürünlerin satiminin ve tanitiminin yapildigini ifade eden Sisman, sunlari kaydetti:
“Maalesef bu uygulama Karamanimizda yok. Bunun için buraya bir yer yaptik. Ilk etapta burada sadece Karaman elmasinin tanitimini yapiyoruz. Insanlar yoldan geçerken duruyorlar. Onlara Karaman elmasi ikram ediyoruz. Arzu ederlerse üzerinde Karaman'i ve Karaman'i tanitan bilgilerin bulundugu özel yapim karton kutularda elma satin aliyorlar. Bu uygulamaya yeni baslamamiza ragmen günde 50–60 sürücü duruyor. Önümüzdeki günlerde bisküvi, bulgur gibi Karaman ürünlerinin satis ve tanitimini yapacagiz. Düzenlemelerimiz devam ediyor”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284