Yol Ve Kaldirim Çalismalari Beyazkent’te

Karaman Belediyesi yol ve kaldirim çalismalarina Beyazkent Mahallesi’nde devam ediyor. Fen Isleri Müdürlügünce yürütülen çalismalarda eskiyen ve kullanilamaz hale gelen kaldirimlar tamamen sökülerek yenileniyor.

 Yol Ve Kaldirim Çalismalari Beyazkent’te

Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: “Altyapisi biten tüm mahallelerde yol yapim ve kaldirim çalismalarimiza araliksiz devam ediyoruz. Karaman her geçen gün büyüyor ve gelisiyor. Karamanimizi daha modern bir hale getirmek için tüm imkânlarimizla, mahallelerimizin hepsine hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Mevsim sartlarinin da elverisli bir sekilde devam etmesiyle sehrin birçok noktasinda çalismalarimiz devam ediyor. Özellikle merkez mahalleler disinda kalan altyapisi tamamlanmis ve kaldirim çalismasi yapilmayan yerlerde, yol ve kaldirim çalismalarina basladik. Ekiplerimiz su an Beyazkent Mahallesi’ndeki kullanilamaz hale gelen kaldirimlari yeniliyor. Kaldirim çalismasi tamamlandiktan sonra da çalisma yapilan bu mahallelerde asfalt serimine baslanacak” dedi.

Alt Yapisi Tamamlanan Mahallelerde Sicak Asfalt Uygulanacak
Bazi mahallelerde alt yapi çalismalarinin tamamlandigini, bazilarinda ise devam ettigini belirten Baskan Çaliskan; "Bilindigi üzere bazi mahallelerimizde, özellikle dogalgaz çalismalari basta olmak üzere bir takim alt yapi çalismalari devam etmekte. Belediye olarak alt yapisi tamamlanan mahallelerimizde havalarin da isinmasi ile sicak asfalt uygulamasi yapacagiz. Alt yapi çalismalari henüz baslamamis mahallelerimizde ise soguk asfalt serimi yapacagiz dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284