Yol Ve Kaldirim Çalismasi Kaldigi Yerden Devam

Karaman Belediyesi mevsim sartlarinin alt ve üst yapi çalismalarina elverisli hale gelmesiyle birlikte genis kapsamli yol ve kaldirim çalismasi baslatti.

 Yol Ve Kaldirim Çalismasi Kaldigi Yerden Devam

Karaman belediyesi Fen Islerine Müdürlügüne bagli ekipler Ahmet Yesevi Mahallesinde bulunan kullanilamaz hale gelen kaldirimlari tamamen söküyor ve yerine daha modern kaldirimlar dösüyor. Ayrica kaldirimlara görme engelliler için özel taslar döseniyor.

Çalismalar ile ilgili bilgi veren Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, “Ahmet Yesevi Mahallemizde, ana arterlerde ve ara sokaklarda genis çapli kaldirim düzenlemesi gerçeklestiriyoruz. Bu çalismalarimiz neticesinde, kaldirimlar daha kullanisli ve modern olacak. Diger yandan, bu yil yogun kar yagisli, soguk ve sert bir kis geçirdik. Özellikle kar kürüme ve tuzlama çalismalarimiz neticesinde, uyguladigimiz tuz solüsyonu nedeniyle yollarda bir takim tahribatlar olustu. Bir yandan bu yollarda tadilat ve yama islemleri yapiyoruz. Belediye olarak bu çalismalarimizi bu sezonda tüm sehir geneline yayacagiz. Vatandaslarimiz daha modern yol ve kaldirimlara kavusacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284