Yol Yenileme Çalismalari Devam Ediyor

Karaman Belediyesi, sehir içinde yol asfaltlama ve düzenleme çalismalarina devam ediyor. Belediye ekipleri, Fevzipasa Caddesi üzerinde sicak asfalt uygulamasi yapiyor.

Yol Yenileme Çalismalari Devam Ediyor

Karaman Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü'ne bagli ekipler yol yenileme ve düzenleme çalismalarina Fevzipasa Caddesi üzerinde devam ediyor. Çalismalar kapsaminda yipranmis vaziyetteki yol tamamen kazindi. Kalitesi yüksek sicak asfaltla kaplanacak olan yol Eski Sanayi içerisinden geçerek Ibrahim Öktem Caddesi'ne baglanti saglayan önemli bir güzergâh. Diger yandan Cedit Mahallesi 325 Sokak üzerinde de yol yenileme ve düzenleme çalismalari basladi.
Mevsim sartlari elverdigi sürece yol asfaltlama ve kaldirim düzenleme çalismalarinin araliksiz devam edecegini söyleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan; " Amacimiz sehrimizde bozulmus, yipranmis ve kullanilmaz hale gelmis yol birakmamaktir. Karaman Belediyesi olarak bu sorunu büyük oranda çözmüs bulunmaktayiz. Bu çalismalarda ihtiyacimiz olan bütün malzemeyi kendi imkânlarimizla kendi kurdugumuz tesislerde üretiyoruz. Bu sayede hem daha kaliteli yollar yapiyoruz hem de maliyeti büyük oranda düsürüyoruz" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284