Yunus Emre Kültür Vakfi Basarili Ögrencileri Ödüllendirdi

Sehbal-Der Okullar Hayat Olsun projesi kapsaminda 17 Haziran–26 Temmuz 2013 tarihleri arasinda Abdurrahim Karakoç Ilkokulu ve Istiklal Ortaokulunda 460 ögrencinin katilimiyla gerçeklestirilen yaz okulu faaliyetleri okul müdürlerine ve ögretmenlere plaket sunumu, basarili ögrencilere hediyelerinin verilmesi ile son buldu.

Yunus Emre Kültür Vakfi Basarili Ögrencileri Ödüllendirdi

Proje kapsaminda, katilimci ögrencilere, degerler egitimi, tarih bilincine yönelik faaliyetler ve geziler (Çumra Çatalhöyük gezisi ve Karaman’in tarihi yerleri vb), sportif aktiviteler (yüzme, hali saha, basketbol vb.)gerçeklestirildi.
Alti hafta süren programa 460 ögrenci oldukça yogun ilgi gösterdi. Programdan son derece memnun kalan veliler, ögrencileri dernegin kis faaliyetlerine de yönlendireceklerini bildirdiler.
Dernek yönetim kurulundan yapilan açiklamaya göre benzeri faaliyetlere dernegin Yunus Emre Kültür Vakfi merkezinin üst katindaki merkezinde kis boyunca da devam edilecegi ve kis kurs kayitlarinin da önümüzdeki günlerde baslayacagi ve kontenjanlarin sinirli oldugu bildirildi. Ayrica dernek yetkileri Milli Egitim Müdürlügüne, okul idare ve personeline katkilarindan dolayi tesekkürlerini belirttiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284