Yüzlerce Çocuk Tiyatro Etkinliğinde Doyasıya Eğlendi

Karaman Belediyesi tarafından düzenlenen ve iki gün süren çocuk tiyatrosu etkinliğinde yüzlerce çocuk doyasıya eğlendiler.

Yüzlerce Çocuk Tiyatro Etkinliğinde Doyasıya Eğlendi

Karaman Belediyesi Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi birbirinden güzel ve seçkin etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Çocukların kültürel anlamda gelişmesine katkı sunmak, hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte; Evvel Zaman İçinde, İzci Kardeşler ve Dünyayı Kurtaran Çocuk isimli birbirinden güzel dört farklı oyun sahnelendi. Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından organize edilen çocuk tiyatrosu etkinliğinde ara tatilini fırsat bilen yüzlerce çocuk doyasıya eğlendi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Ara tatili dolayısı ile okul yoğunluğundan ve derslerin stresinden uzak kalan çocuklarımızın zamanını sanatsal ve kültürel faaliyetlerle değerlendirebilmeleri için düzenlemiş olduğumuz çocuk tiyatrosu etkinliği yoğun ilgi gördü. Çocuklarımız bu programlarımız sayesinde hem eğleniyor hem öğreniyorlar. Onların bu heyecanı ve mutluluğu bizleri de son derece mutlu ediyor. Önümüzdeki günlerde bu gibi programlarımıza devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284