Zaman Kumbarası Projesi  Kapanış Toplantısı 24 Temmuz’da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı–Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı Kayıtlı İstihdamın Teşviki Hibe Programı II kapsamında Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından kayıt dışı istihdamın azaltılmasına yönelik yürütülen ‘’Zaman Kumbarası’’ projesi Kapanış toplantısıyla son bulacak.

Zaman Kumbarası Projesi  Kapanış Toplantısı 24 Temmuz’da

Projenin ana hedefi; kayıt dışı istihdamın azaltılması amacıyla Karaman ilindeki gündelikçilerin ( tarım, çocuk/yaşlı bakımı, apartman hizmetleri, temizlik hizmetleri, hamallık, bahçıvanlık, vs.) bilgilendirilmesi ve yerelden ulusala mantığıyla Türkiye’de kayıtlı çalışmayı teşvik etmekti. Bu ana hedef doğrultusunda farkındalık çalışmaları kapsamında, 2 panel, 2 seminer ve 1 çalıştay gerçekleştirildi.

Proje sürecinde gerçekleştirilen faaliyetlerin ve proje çıktılarının sunulacağı Kapanış toplantısı 24 Temmuz Pazartesi günü saat 10.45’te Karaman Kent Otel’ de yapılacak ve etkinlik sonunda mesleki eğitimlerini başarı ile tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalar verilecek. Bunun yanında Mesleki Yeterlilik sınavında başarılı olan Gazaltı (Mig-Mag) Kaynakçılığı kursiyerlerine mesleki yeterlilik belgeleri sunulacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284