Ziraat Bankasi’ndan Esnaf Ve Sanatkâra Kredi Destegi

Ziraat Bankasi, isyerini 5 yil önce açan ve bir ile 9 kisi çalistiran esnaf ve sanatkara Avrupa Yatirim Fonu destekli kredi veriyor.

Ziraat Bankasi’ndan Esnaf Ve Sanatkâra Kredi Destegi
50 bin liraya kadar verilecek kredinin ayrintilariyla ilgili olarak geçtigimiz gün Ziraat Bankasi Müdürü Ramazan Bektas ve banka yetkilileri ile Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi arasinda mutabakata varilarak yaklasik 100 is kolunda faaliyet gösteren esnaf ve sanatkâra Ziraat bankasindan 1 ila 5 yil arasinda esnek geri ödeme seçenegi bulunan kredi verilebilecek.

Konuyla ilgili bir açiklama yapan Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani Ahmet Yenilmez, “Ziraat Bankasi yaklasik 100 is kolunda faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlarimiza çok uygun sartlarda kredi vermektedir. Bu krediler normal kredilerden yüzde 20–30 daha ekonomiktir. Kefil gerektirmemektedir. Tüm esnaf ve sanatkârlarimiz Karaman Ziraat Bankasi Ismet Pasa Caddesindeki merkez Subesine müracaat ettikleri takdirde kendilerine yardimci olunacaktir. Bu krediler esnaf ve sanatkârlarimiza cansuyu niteligindedir. Bu konuda Ziraat Bankasi yetkililerine tesekkür ederiz” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284