Zübeyde Hanim Ortaokulu’ndan Çifte Zafer

Okul Sporlari 2015 yili faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen Küçükler Badminton Il Birinciligi müsabakalari oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Zübeyde Hanim Ortaokulu’ndan Çifte Zafer

Badminton il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde gerçeklestirilen okullararasi badminton küçükler il birinciligi müsabakalari 08 Nisan 2015 Çarsamba günü Kazim Karabekir Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.
Kazim Karabekir Spor Salonunda 7 okuldan toplam 50 sporcunun katildigi okullararasi küçükler badminton il birinciligi müsabakalari, küçük sporcularin büyük mücadelelerine sahne oldu. Renkli görüntülerin yasandigi müsabakalarda sporcularin gruplarinda lider olabilmek için verdikleri mücadele sporseverlerce takdir topladi. Yapilan final müsabakalarinin ardindan kizlar ve erkekler kategorisinde müsabakalara damgasini vuran Zübeyde Hanim Ortaokulu çifte zafer yakalayarak küçükler badminton il birinciligi müsabakalarinda sampiyonlugunu ilan eden takim oldu.
Küçükler badminton il birinciligi müsabakalarinin sonunda olusan tablo ise; Kizlar kategorisinde Mümine Hatun Ortaokulu ikinci, Makbule Orman ve Anafartalar Ortaokulu üçüncü, erkekler kategorisinde, Mümine Hatun Ortaokulu ikinci, Makbule Orman Ortaokulu üçüncü olan takimlar oldu. Kizlar ve erkekler kategorisinde birinci olan Zübeyde Hanim Ortaokulu il disinda yapilacak olan grup müsabakalarinda Karaman’i temsil etme hakki elde eden takim oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü Aslan Yildiz, Badminton Il Temsilcisi Ela Sunaoglu, beden egitimi ögretmenleri Ümit Süleyman Büyüktekin ve Gökhan Kaya, antrenör Elif Özaraci ve tesis amiri Hikmet Dogan tarafindan verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284