Karaman’ın Sesi’nin Doğum Günü !

Bu Defa ANTALYA’dan. Okuyacağınız yazıyı 8 yıl önce Ankara’dan yazmış, Karaman’ın Sesi’nin 33. yılını kutlamışım. Şimdi KIRKBİR KERE MAŞALLAH diyerek 41.yılımızı kutluyor aynı yazımı sizlere sunuyorum. İyi ki varsın can dostum Medeni YAVUZASLAN…

“Güzel Türkçemizdeki “Gönül almak” deyimini çözümlemeye çalışırken şu cümle döküldü dilimden. “Gönül pazara çıkmışsa hemen alınız, çünkü gönül pazarı her zaman kurulmaz” Gönül felsefesine dalmışken derinliklerden bir söz daha yansıdı dilime ve O nu da yazmıştım unutmamak için. “Her gönül okşanmak ister, sevdiklerinizden övgü ve sevgi sözcüklerini esirgemeyiniz” Sevgi ve sevgili sözcükleri insan yaşamının bitmeyen sermayesidir aynı zamanda. Bu sözlerimi de böylesi özel bir günde özel bir kaynakta paylaşmak istedim sizlerle.

İşte gönül pazarının kurulduğu günlerden birisi de 14 Şubat. Dünyada ve ülkemizde Sevgililer günü olarak anılır kutlanır. Bu gün kimileri sevgililerini kutlar kimisi de sevdiklerini. Biz aile olarak her ikisini de kutlarız yıllardır.

Sevdiklerimiz ve Karaman’ımız için çok önemli olan bir doğum gününü de 14 Şubatta kutlarız 33 yıldır. “KARAMAN’ın SESİ GAZETESİ’ nin doğum günüdür

14 Şubat 1977 .

Yani bu gün Karaman’ın ve Karamanlının gören gözü, duyan kulağı, yazan kalemi ve klavyesi, söyleyen dili ve onurlu ekranı olan KGRT’nin de doğum günüdür. Dileriz daha nice yıllar kutlarız bu güzel günlerini sevgili YAVUZASLAN ailesinin.

Sevgili kardeşim, çocukluk arkadaşım Medeni Yavuzaslan, vefalı aile fertleri ve dünden bu güne tüm KGRT çalışanları yüreklerinize ve emeklerinize sağlık. 33 yıldır gurbet ellerde Karaman’ı sizin pencerenizden izledik, sizinle güldük, sizinle ağladık yıllardır. Hasretin sızısını sizlerle giderdik. Artık Karaman’ın günlük haberlerini Karaman’daki annemle kardeşlerimle aynı anda izliyoruz onurlu ekranınızdan.

İyi ki Doğdun KGRT. İyi ki varsın.

Sağlıklı yarınlarda başarılarınızın artarak devamını diliyor, sevgiler sunuyoruz Ankara’dan. 14 Mayıs 2010

YORUM EKLE

banner284