1.Çocuk Senligi Basladi

Ilimizde ilkögretim haftasini farkli bir etkinlikle kutlaniyor. Okullarin açildigi ilk hafta ögrencilerin eglenmesi için kent meydaninda 5 gün boyunca sürecek olan Çocuk Senliginin açilisi yapildi.

1.Çocuk Senligi Basladi
Il Milli Egitim Müdürlügü, Karaman Belediyesi, GENÇ Kitabevi ve Karaman Egitim Gönüllüleri Dernegi tarafindan hazirlanan 1.Çocuk Senligi Aktekke meydaninda yapilan coskulu kutlamalarla basladi.
Senligin açilisina Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Çalisma ve Iskur Il Müdürü Kenan Ates, Il Milli Egitim Müdür yardimcilari, Sube Müdürleri, okul müdürleri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.
Senligin açilis konusmasini yapan Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy konusmasinda; “Gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin 2012–2013 Egitim Ögretim yili Ilkögretim Haftasinda degisik etkinlikler ve eglencelerle egitime baslamasini istedik. Çocuklarimizin burada eglendiklerini görmek bizleri çok memnun etmistir. Bu eglencenin gerçeklesmesinde emegi geçen Belediyemize, Egitim Gönüllüleri Dernegine ve sponsorlarimiza çok tesekkür ediyor, çocuklarimizin doya daya eglenmelerini istiyoruz.”dedi.
Il Milli Egitim Müdürünün konusmasinin ardindan ögrenciler Burak Sezer ve ekibinin gösterileriyle eglendiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284