Adim Adim Anadolu Ekibi Karaman’da

Uydu üzerinden yayinlarini sürdüren Medya Net grup bünyesindeki TV Kayseri’nin “Adim Adim Anadolu” program ekibi Karaman’daydi.

Adim Adim Anadolu Ekibi Karaman’da
Uydu üzerinden yayin yapan TV Kayseri’de her hafta Pazar günleri bir ilin tarihini, kültürünü, geleneklerini anlatan program yapimcisi ve sunucusu Serpil Çaliskan ve kameraman Sevket Tekin, kurumumuzu da ziyaret ederek program çekimleri hakkinda bilgi verdiler.
Program Yapimcisi ve sunucusu Serpil Çaliskan, “Illerimizin kültürlerini tanitmak amaciyla hazirladigimiz programin bu haftaki duragi Karaman’di. Karaman ve Kayseri ayni bölgenin kültürünü yansitan bir özellige sahip. Burada çok güzel bir ilgiyle karsilandik. Sagolsun Ahmet Tekin bey bizlerle yakindan ilgilendi. Iki gündür Karaman’dayiz. Bu süre içerisinde Karaman’in yöresel yemeklerini, türkülerini, kaybolmaya yüz tutmus mesleklerden baglama yapimi ve agaç oymaciligi konularinda çekimler gerçeklestirdik. Ayrica yörenin folklör oyunlarini ve el becerilerinin sergilendigi serginin açilisini da programimiza dahil ettik. Karaman’in tarihi yerlerinde de yapacagimiz çekimlerin ardindan Kayseri’ye dönecegiz” dedi.
Karaman çekimlerinin yer aldigi “Adim Adim Anadolu” programi 17 Haziran Pazar günü saat 21.00’de uydu üzerinden yayin yapan TV Kayseri’de ekranlara gelecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284