Atatürk Fotograflari Sergisi Açildi

Ilimizde bulunan Üniversite ögrencileri tarafindan olusturulan Atatürkçü Düsünce Toplulugu tarafindan Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Salonunda Atatürk fotograflarinin yer aldigi bir sergi açildi.

Atatürk Fotograflari Sergisi Açildi
Serginin açilisina Karamanoglu Mehmetbey Üniveristesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Kemal Esengün, Atatürkçü Düsünce Dernegi Baskani Suayip Konuksever ve üniversiteli gençler katildi.
Sergiyle ilgili olarak Atatürkçü Düsünce Toplulugu üyesi Ahmet Eren Çelebi yaptigi açiklamada, “Bu topluluk, Atatürkçü, devrimci, vatansever gençlerin örgütlenebilecegi bir topluluk yaratmak düsüncesiyle ortaya çikti. Ayni zaman bu toplulugu açma düsüncemiz demokrasimizin geregi olan Atatürkçü insanlarin bir arada toplanmalariydi. Atatürk fotograflari sergisi bizim ilk etkinligimiz. Daha sonra anma günleri, tiyatro gösterileri yapacagiz” dedi.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Kemal Esengün’de yaptigi konusmada, “Mustafa Kemal Atatürk Türk toplumu için önemli bir sahsiyet. Bu ülkenin sekillenmesinde, cografyasinin korunmasinda ve bugünlere gelmesinde tek liderdir. Onun için insanlara Atatürk’ü böyle resimleriyle de olsa tattirmak güzel bir faaliyet. Sizleri bu etkinliginizden dolayi kutluyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284