Binlerce Kişi Yunus Emre Hoşgörü Sofrasında Buluştu

Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi anma etkinliklerinin 741. Yıldönümü geçtiğimiz gün düzenlenen törenlerle son buldu.

Binlerce Kişi Yunus Emre Hoşgörü Sofrasında Buluştu

Bu yıl 741.’sini kutladığımız etkinlikler çerçevesinde 13 Mayıs 2018 Pazar günü Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan Cumhuriyet Parkına yürüyüş ile başlayan kutlama programı kutlama komitesi tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulması ve sergi açılışının ardından Yunus Emre Hoşgörü Sofrasında binlerce kişinin “Hoşgörü Sofrası”nda buluşması ile devam etti.

Mehter eşliğinde Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan başlayarak Cumhuriyet Parkı’nda sona eren yürüyüşe; ilimiz Valisi Fahri Meral, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı. Cumhuriyet Parkı’na çelenk konulmasının ardından protokol üyeleri Taş Bina’da “Geçmişten Günümüze Karaman” adlı fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

İlimiz Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da kutlama programlarına eklenen Yunus Emre Hoşgörü sofrası binlerce vatandaşı Yunus Emre Camii avlusunda bir araya getirdi. Hoşgörü Sofrası ikramına; Vali Fahri Meral, Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Er, Protokol üyeleri, Daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284