Genç Yazardan Gururlandıran Başarı

Vali Süleyman Tapsız, ilimizin edebiyat alanında öncü isimlerinden İbrahim Şaşma ve Muğla’da düzenlenen hikâye yarışmasında dereceye girerek ilimizi gururlandıran oğlu Furkan Şaşma’yı Makamında kabul etti.

Genç Yazardan Gururlandıran Başarı

Muğla İl Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından genç yazarların yetişmesine öncülük etmesi amacıyla “Genç Kalemler” projesi kapsamında; Türkiye genelinde 15 Temmuz konulu lise ve dengi okullar arasından düzenlenen hikâye yarışmasında genç yazar, Furkan Şaşma birinci olarak büyük bir başarı elde etti. 
Ziyarette, Karaman Larende Anadolu Lisesi öğrencisi Furkan Şaşma’yı gösterdiği bu başarıdan dolayı kutlayan Vali Tapsız, düzenlenen yarışmada yazdığı Kelebek Dokunuşları isimli eseriyle birinciliği elde ederek ilimizi gururlandıran öğrencimizi tebrik ediyor, genç yazarımızın edebiyat alanında bundan sonra da başarılı eserler vereceğine inanıyorum” dedi.
15 Temmuz konulu hikâyesi ile birinciliği elde eden genç yazar Furkan Şaşma da, Türkiye genelinde düzenlenen böyle bir yarışmada yazdığı eserin birinciliği elde etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, bu başarısından dolayı kendisini kabul ederek tebrik eden ve destek veren Vali Tapsız’a teşekkür etti.
Genç yazarlar yetiştirmek amacıyla Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yurt genelinde yürütülen “Genç Kalemler projesi” kapsamında düzenlenen “15 Temmuz” konulu hikâye yarışmasına 800’ün üzerinde eser katılırken, değerlendirilmeye alınan 122 eserden Furkan Şaşma’nın yazdığı “Kelebek Dokunuşları” adlı hikâye komisyon üyeleri tarafından birinciliğe layık görüldü. Yarışma sonunda dereceye giren genç yazarlara ödülleri Muğla Valisi Amir Çiçek tarafından düzenlenen programla verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284