Incesu Magarasi’nin Aydinlatma Çalismalari Basliyor

Mevlana Kalkinma Ajansi ile Taskale Belediyesinin isbirligi ile hazirlanan “Sürdürülebilir Kirsal Kalkinma için Taskale Kasabasi Incesu Magarasinda Kirsal Turizm Alt Yapisinin Olusturulmasi Projesi” çalismalari basliyor.

Incesu Magarasi’nin Aydinlatma Çalismalari Basliyor
Bu konuyla ilgili olarak Belediye Baskani Muhittin Sunaoglu yaptigi açiklamada, “27 Subat Pazartesi günü saat 10.00’da Ali Küt ve Dogan Ali Onuralp belediyemizi ziyaret ederek projenin uygulama plani ve ihale edilmesi sürecinde olusabilecek problemler hakkinda bilgi verdi. Projenin bizzat ortagi olan il özel idaresi Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir, Kerim Dereli Abdullah Bagirgan, Adem Kapar, ve tüm il genel meclis üyelerine katki ve es finansman için vermis olduklari destekten dolayi kasabamiz adina tesekkür ediyorum” dedi
Sunaoglu, projenin yapim süreci tamamlandiktan sonra magara turizmi açisindan ilimizin ve kasabanin bölgedeki yerini dolduracagi görüsünde oldugunu belirtti. Tüm halkimizin yaylalari gelip gezip görebilecegi bilhassa yaz aylarinda hosça bir gün geçirebilecegini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284