Kale’deki Ilk Konser Büyük Ilgi Gördü

Karaman Belediyesi tarafindan, bu yil Ramazan etkinliklerinin yapilacak oldugu Karaman Kalesi’nde gerçeklestirilen ilk halk konseri vatandaslar tarafindan cosku ile izlendi.

Kale’deki Ilk Konser Büyük Ilgi Gördü

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan düzenlenen halk konserine vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Sanatçi Özcan Akin, Nejla Nazli, Aslihan ve Gökhan Güney’in sahne aldigi konserde halk gönüllerince eglendi. Katilimin yogun oldugu konser, uzun zaman sonra Karaman Kalesi’nde gerçeklestirilen ilk etkinlik olmasi sebebiyle de ayri bir anlam tasiyordu.
“Karaman Kalesi Kültürel Etkinliklerin Merkezi Haline Gelecek”
Konu ile ilgili bir açiklama yapan Belediye Baskan Yardimcisi Haci Osman Ünüvar: “Vatandaslarimiz, yillardir basta güvenlik sorunlari ve buna benzer nedenlerden dolayi Karaman Kalesi’ne gidemiyorlardi. Karaman Belediyesi olarak bugün bütün bu sorunlari çözmüs bulunmaktayiz. Özellikle zabita ekiplerimiz tarafindan 7/24 saat kalenin güvenligini sagliyoruz. Gerçeklestirdigimiz sosyal ve kültürel etkinliklerle, Karaman Kalesi bir etkinlik merkezi haline gelecek” dedi.
Bilindigi üzere bu yil Ramazan etkinlikleri Karaman Kalesi’nde yapilacak. Belediyemiz tarafindan olusturulan konser alani, aydinlatma çalismalari, piknik alani düzenlemeleri, sehir esnafinin satis yapabilecegi stantlarla bu yil Ramazan etkinlikleri önceki yillara göre çok daha renkli ve eglenceli olacaga benziyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284