Karaman Gençlik Merkezi Üyelerinden Çanakkale’ye Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Şehirler ve Kültürler” projesi kapsamında Karaman’da gençlik merkezi üyesi 80 genç Çanakkale’yi ziyaret etti.

Karaman Gençlik Merkezi Üyelerinden Çanakkale’ye Ziyaret
Karaman gençlik merkezi tarafından gençlik merkezi üyelerinin ülkemizin doğal güzelliklerini görmeleri, muhteşem tarihini ve kültürel değerlerini öğrenmeleri, Anadolu'da kök salıp büyümüş derin ve heybetli medeniyetimizi, şehirlerimizi ve kültürümüzü tanımaları amacıyla düzenlenen “Şehirler ve Kültürler” projesi kapsamında 80 genç Çanakkale’yi ziyaret etti.
Gençlik liderleri önderliğinde gerçekleştirilen gezi programında üye gençler Namazgah Tabyası-Seyit Onbaşı, Şahindere Şehitliği-Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Anıtı, 57. Alay Şehitliği-Conkbayırı, Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi(Similasyon Merkezi), Troia Ören Yeri, Assos Ören Yeri ve Aynalı Çarşı gibi Çanakkale’nin tarihi ve kültürel yerlerini gezme fırsatı buldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen geziler sayesinde gençlerin bilgi birikimi, iletişim gücü ve gönüllülük bilincinin arttığını belirten gençlik merkezi müdürü Şabettin Gezen,” Karaman’da düzenlediğimiz geziler ve hayata geçirdiğimiz projelerimizle gençlerimizle birlikte büyük bir aile olma yönünde hızla ilerliyoruz. Projelerimize ilimiz gençlerinden yoğun bir ilgi var. Bu ilgi ve alaka her geçen gün çığ gibi büyümekte ve gençlik merkezlerimiz gençlerimizle birlikte büyümeye devam etmektedir. Dolu dolu geçen gezi programlarımız farklı tarihlerde düzenleyeceğimiz etkinliklerimizle devam edecek” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2016, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284