Karamanlı Yazar Hasan Özünal Mut Kitap Fuarına Katıldı

Mersin’in Mut İlçesinde düzenlenen kitap fuarına Karamanlı yazarlarda katılarak imza günü ve söyleşiler düzenliyor.

Karamanlı Yazar Hasan Özünal Mut Kitap Fuarına Katıldı

Heybemdeki Azık kitabı ile şiirlerini yayınlayan Gazeteci-Yazar-Şair Hasan Özünal’da Mut Kitap Fuarına davet edilerek, 15 Ekim Pazartesi günü okuyucuları ile buluştu.

Mut Karacaoğlan Parkında asırlık çınarların altında düzenlenen Fuarda okuyucuları ile buluşan Hasan Özünal’a Karamanlı Sanatçı Mustafa Elmas ve arkadaşları da sahne alarak, harika parçaları ile eşlik ettiler. 

Etkinlik kapsamında Mut Anadolu Lisesinde bir de söyleşiye katılan Özünal öğrencilerle sıcak ve samimi bir sohbet geçekleştirdi. Öğrencilere gelecek hakkında tavsiyelerde bulunan Özünal geleceğin mimarları olan gençlerle samimi bir ortam oluşturdu.

Büyük tezahürat ve sevgi gösterileri ile sona eren sohbet için Özünal, “Mut İlçemizin tarihi dokusu içinde düzenlenen Fuar gerçekten çok yararlı ve verimli geçiyor. Mut Halkının ilgisi ve Mut Belediyesinin destekleri de Fuarın daha da verimli geçmesini sağlıyor. Mut İlçesinde mutlu olduk. Çok iyi bir yönetimle eğitim-öğretime katkı koyan Mut Anadolu Lisesinde, Organizasyon Firmasınca adımıza düzenlenen söyleşiye de katıldık. Öğrencilerimizin ilgisi mükemmeldi. Pırıl pırıl gençler, öğrenme ve güzel şeyler yapma azmi içinde söyleşiye katıldılar. Gelecek nesillere zaten var olan güvenimizi daha da pekiştirip, perçinlediler.

Katıldığımız bu etkinlikte verimli bir çalışma yapmamıza yardımcı olan Mut Halkına, Fuar Organizasyon Firmasına, İzorya Zeytinyağı Firmasına ve Mut Anadolu Lisesi idareci ve kıymetli öğrencilerine teşekkür ederiz. Çok verimli ve yararlı bir etkinlik oldu” dedi.

Mut Kitap Fuarı 17 Ekim Çarşamba günü sona erecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284