Kardof: "Kapadokya Yolcusu Kalmasın"

Karaman Doğa Sporları Fotoğrafçılık Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 25-26 Şubat hafta sonu iki günlük konaklamalı Kapadokya kültür-doğa etkinliği gerçekleştirecek.

Kardof: "Kapadokya Yolcusu Kalmasın"

KARDOF Basın Sözcüsü Mehmet İssi yaptığı açıklamada, “Kapadokya'nın en bilinmeyen yerlerinde yürümeye devam ediyoruz. Pek az insanın gördüğü, iki günde iki değişik vadide Kapadokya'nın kalbine gireceğiz, kendinizi zaman tünelinden geçmiş hissedeceksiniz. Yürüyüş parkuru 4-12 km arasında zor olmayan bir rotadır. 2. Gün yürümek istemeyenler dilediğince serbest zaman veya bütçelerine uygun (fiyata dâhil olmayan) balon, atv, at, jeep tur vb. yapabilirsiniz.  Arkadaşlarımızla gerekli bağlantılar kurulacaktır. Fiyata dâhil olanlar 2 sabah kahvaltısı, otel konaklama ve ulaşımdır. Katılmak isteyen arkadaşların isimlerini yazdırmaları gerekmektedir. Etkinliğimiz Cumartesi sabah 05.00'de hareket edilerek başlayacak ve Ereğli'de kahvaltı molası verilecektir. Vadi girişi, yürüyüş ve akşam saat 16.00 gibi etkinlik bitimi otele yerleşme gerçekleşecektir. Saat 18.00'de akşam yemeği yenecek sonrasında katılımcılarımız serbest zaman geçirebilecektir. 2. Gün Pazar günü dileyenler balon turu, jeep, at vb aktivitelere katılabilir ya da serbest gün geçirebilir. Günümüz sabah

8.00'de kahvaltı ile başlayıp saat 10.00'da yürüyüşle devam edecektir. 13.00'de yürüyüş bitirilecek ve serbest zaman geçirilecektir. Karaman'a dönüş saati 16.00'dır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284