Kiraz Mevsimi Filminin Çekimleri Tamamlandı

İlimize bağlı Ermenek ilçesinde çekimleri yapılan Kiraz Mevsimi filminin çekimleri tamamlandı.

Kiraz Mevsimi Filminin Çekimleri Tamamlandı

Durmuş Akbulut’un yönettiği, senaristliğini ve yapımcılığını Ramis Tanacı’nın üstlendiği Kiraz Mevsimi’nin çekimleri 3 hafta sürdü.

Ramis Tanacı’nın çocukluğundan izler barındıran film, Yılmaz ve Bayram adlı iki arkadaşın hayata tutunma mücadelesine anlatıyor.

Filmde Yılmaz karakterini Taylan Güner, Bayram karakterini Tolga Demircan, Yılmaz’ın sevgilisi İpek’i de Pelin Ermiş canlandırıyor. 'Kiraz Mevsimi' filmi yurtiçi ve yurtdışındaki festival gösterimlerinin ardından vizyona girecek.

Filmin çekimlerinin tamamlanması nedeniyle filmin yapımcısı Meltaş Film Yapım bir mesaj yayınlayarak, “Meltaş Film Yapım olarak amacımız, Taşeli bölgesinin dünyaya açılan penceresini biraz olsun aralamak, Türk sinema belleğine ve evrensel sinema literatürüne bir eser kazandırmak. Yapmış olduğumuz eserle birlikte televizyonlar aracılığı ile Anadolu’daki evlere Ermenek’i taşıyacağız inşallah. “Kiraz Mevsimi” ekibinin üç haftalık çekim süreci boyunca 50 kişilik çekim ekibinin Ermenek’te konaklamasını, yemeğini ve ulaşımının tamamını karşılayan Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen’e ekip olarak çok teşekkür ederiz. Sponsorluk sözü verip yerine getirmeyen şahıs, kurum ve kuruluşlarında olduğunu buradan belirtmek isteriz. Allah’ın izniyle filmin stüdyoya girmesine kadar önümüze çıkan bütün engelleri bir bir atladık ve şu anda filmimiz post prodüksiyonda. 26 Ağustos 2017 tarihinde yarışmalar için Antalya Altın Portakal Film Festivaline filmimizi teslim edeceğiz. Ermenek Belediyesi ve Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen’e katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ederiz” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284