KMÜ’de “Karaman’in Kuslari” Fotograf Sergisi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) “Karaman’in Kuslari” baslikli fotograf sergisi açildi. Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen ile Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Karatas’in açilisini yaptigi sergi, fotograf sanatçisi Kürsat Akin’in ilk fotograf sergisi olma niteligi tasiyor.

KMÜ’de “Karaman’in Kuslari” Fotograf Sergisi
Katilimcilarin büyük begeni ile izledigi fotograf sergisinin organizasyonu, KMÜ Kus Gözlem Toplulugu tarafindan yapildi. Kus Gözlem Toplulugu Baskani ve ayni zamanda Kamil Özdag Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü 2. sinif ögrencisi Onur Baskurt, kus gözlemciligi konusuna herkesin daha fazla önem vermesi gerektigini söyledi. Baskurt “Bilim insanlari bizim gözlemlerimizi bilimsel veri olarak kullanabiliyor. Bu açidan kus gözlemciligine üniversitemizin verdigi destegin artmasini ve yeni katilimcilarla birlikte daha profesyonel fotograf sergileri açmak istiyoruz.” dedi.
Fotograf sanatçisi Kürsat Akin, serginin hazirlanmasinda büyük emek harcayan Kus Gözlem Topluluguna tesekkür etti ve “50 fotograftan olusan çalismamda Karaman’in kuslarinin farkindaligina dikkati çekmek istedim. Kus Gözlem Toplulugunun iyi niyetli çabalari sonucunda ilk sergimi gerçeklestirmekten çok mutluyum” diye konustu.
26 Nisan Persembe günü açilisi yapilan sergi, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi sergi alaninda 27 Nisan Cuma günü saat 19.00’a kadar ziyaretçilerin begenisine açik olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284