KMÜ’de Karikatür Sergisi Açildi

Karikatürist Bahadir Dadak’in “Çikmaz Ara” baslikli karikatür sergisi Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ile Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi (IIBF) Dekani Prof. Dr. Osman Çevik’in katilimiyla açildi.

KMÜ’de Karikatür Sergisi Açildi
Katilimcilarin büyük begeni ile izledigi karikatür sergisinin organizasyonunu KMÜ Kariyer Toplulugu üstlendi. Kariyer Toplulugu Baskani Halil Çifter, etkinlikleri “degerlere deger katildikça anlam kazanir” basligi altinda düzenlediklerini söyledi. Amaçlarini ögrencilerin kültürel ve sanatsal duyarliliklarini artirmak ve mesleki birikimlerine katki sunmak olarak özetledi.
KMÜ Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Iktisat Bölümü 3. sinifta ögrenim gören karikatürist Bahadir Dadak “Toplumsal ve bireysel konularin yaninda genel deger yargilari ve insan davranislari üzerine mizahi bir anlayisla sergiyi hazirladim.” açiklamasini yapti. 50 eserden olusan sergi, Bahadir Dadak’in ikinci kisisel sergisi olma özelligini tasiyor.
5 Mart Pazartesi günü açilisi gerçeklestirilen sergi, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi sergi alaninda 7 Mart Çarsamba gününe kadar ziyaretçilerin begenisine açik olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284