KMÜ’de Yaslilikla Ilgili En Güzel Fotograf Seçildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde “Yaslilikla Ilgili En Güzel Fotograf” yarismasi yapildi. Oylama ile seçilen fotograf yarismasinda 874 kisi oy kullandi.

KMÜ’de Yaslilikla Ilgili En Güzel Fotograf Seçildi
Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yasli Bakimi Programinin baslattigi yarismaya, fotograf çekmeyi seven ve fotograf sanati konusunda kendini gelistirmeyi hedefleyen 30 kisi katildi. Çekilen fotograflar, bahar söleni sergi alaninda izleyicilerin begenisine sunuldu.
21-22 Mayis tarihlerinde Yunus Emre Yerleskesinde yapilan 5. bahar sölenine katilan kisiler arasinda 874 kisi fotograflara oy verdi. Oylama sonucunda 109 oy alan Ögretim Görevlisi Keriman Yildiz’in çektigi fotograf, yasliligi en iyi ifade eden görüntü olarak belirlendi. Yasli Bakim Programi 1. sinif 2. ögretim ögrencisi Fehmi Mustafa Kursun ise 96 oy alarak ikinci oldu.
KMÜ Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yasli Bakimi Programinda Ögretim Görevlisi Keriman Yildiz’in çektigi fotograf, sergi alaninda izleyiciler tarafindan hayatin ilk ve son evreleri arasindaki koparilmayacak kadar güçlü bir bagi yansittigi seklinde yorumlanmisti.

  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284