Konexpo Fuari Basladi. Etkinlige Vali Koca’da Katildi

Konyali Sanayici ve Isadamlari Dernegi’nin (KONSIAD) düzenledigi ‘KONEXPO 2. Sanayi ve Kültür Etkinligi, Istanbul Feshane Fuar Merkezinde basladi.

Konexpo Fuari Basladi. Etkinlige Vali Koca’da Katildi

Tarihi Baskentler Feshane’de Bulusuyor sloganiyla Konya, Karaman, Edirne ve Istanbul’u bulusturan etkinligin açilisina Disisleri Bakani Ahmet Davutoglu, Saglik Bakani Mehmet Müezzinoglu, Ilimiz Valisi Murat Koca, Çevre Eski Bakani Ali Talip Özdemir, Edirne Vali Yardimcisi Dr. Ayhan Özkan, Konya Il Genel Meclisi Baskani Ali Selvi ile çok sayida davetli katildi.
Disisleri Bakani Ahmet Davutoglu ile Saglik Bakani Müezzinoglu, Konyali Sanayici ve Isadamlari Dernegi (KONSIAD) tarafindan Feshane'de düzenlenen KONEXPO 2. Sanayi ve Kültür Etkinligi'ni ayri ayri ziyaret etti.
Bakan Müezzinoglu, fuarda açilan stantlari dolastiktan sonra gazetecilere yaptigi açiklamada, bu yil ikinci kez düzenlenen etkinligi basarili buldugunu belirterek, sunlari kaydet, “Geçen yil ilkine katildigimda, 'Iki Baskent Bulusuyor' basligi altinda yapilmisti. O zaman itiraz etmistim. 'Iki baskent; biri Konya, biri Istanbul ama Edirne bunun neresinde?' diye yaptigim itirazdan sonra bu sene Edirne, Karaman da var. Dün aksamki toplantida 'Bursa, Ankara nerede?' diye bir itiraz daha yaptim. Seneye insallah Bursa da olacak. Sonra finale Ankara'yi da koyacaklar. Sonra da besi bir yerde 'Baskentler bulusuyor' diye. Ülkemizin bu bölgelerindeki sanayicilerin, is adamlarinin katildigi bu isim altinda organizasyonlar olacak."
Bu sene Edirne'de, Karaman'da üretilen ürünlerin de burada yer almasindan ayrica mutluluk duydugunu ifade eden Müezzinoglu, "Buraya katilan tüm üreticileri, sanayicileri gönülden tebrik ediyorum. Ülkenin istikrarli gelecegine daha cesur, daha öz güvenli yatirim yapsinlar çünkü Türkiye, gelecekte üretimde, sanayide de hak ettigi güçlü yerini alacak. Ne kadar erken davranirlarsa yarinlara o kadar güvenle yürüyecekler, bu millete olan borçlarini o kadar kisa sürede Ödemis olacaklar" diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284