N`aber Tiyatrosu Yine Costurdu

N`aber Tiyatro ekibinin hazirladigi `` Ortaya Karisik `` tiyatro gösterisinde birbirinden güzel oyunlar izlemeye gelenler tarafindan büyük begeni topladi.

 N`aber Tiyatrosu Yine Costurdu

 

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde Gençlik Merkezi üyelerince olusturulan ve ekim 2012'den beri faaliyetlerine devan eden N'aber Tiyatrosu hazirlamis olduklari '' Ortaya Karisik'' adli tiyatro gösterisi ile Karaman halkina güzel bir gece yasatti.
Gösteriye ilginin beklenenden fazla olmasi, gelen izleyiciler arasinda yer sorununa sebep olsa da, N'aber Tiyatrosu oyuncularinin performansi bu sorunu gölgede birakmasini bildi. Usta oyunculari aratmayan performanslari ile göz dolduran oyuncular bu güzel gecede 7 oyun sergilediler. Yönetmen Mustafa Çoskun ile çalismalarina hiz kesmeden devam eden N'aber Tiyatrosu oyunculari azmin ve gayretin sonucunda Karaman'da büyük bir kitleye ulastilar. Absürt komedi tarzinda oyunlarini hazirlayan ekip, Ekim 2012'den beri dördüncü gösterilerini sergileyerek Tiyatro Kültürünü ilimize tanittilar.
Gösteri sonunda açiklamada bulunan yönetmen Çoskun, “Kuruldugumuz tarihten itibaren azim ve gayretle çalisiyoruz. Dördüncü oyunumuza çikmanin tatli bir heyecani var tüm ekibimizde, gelen izleyici kitlesinin büyüklügü kisa zamanda büyük bir kitleye ulastigimizin göstergesidir. Bu gece bizi yalniz birakmayan, oyunumuzu izlemeye gelen herkese, gösterdigi performanslariyla göz dolduran oyuncu arkadaslarima, en basindan beri bizleri her konuda destekleyen Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürümüz Kasim Aydogdu'ya ve Gençlik Merkezi sorumlularina tesekkür ediyorum '' dedi.
N'aber Tiyatosu hakkinda biraz bilgi vermek gerekirse; Tiyatro ekibi 2012 yilinin sonbaharinda Gençlik ve Spor Bakanligi/Spor il müdürlügü katkilariyla Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ögrencileri tarafindan kurulmustur. Üç aylik bir hazirlanma sürecinden sonra faaliyetlerine ve gösterilerine Karaman’da baslamistir. Tiyatro kültürünü benimsemis ve bu sanatsal degeri toplum ile paylasmak için kurulmus bu ekip daha sonralari "N'aber Tiyatrosu" ismini almistir. Kuruldugu ilk andan itibaren tiyatroya gönül veren herkese kapilarini açmis ve bu kültürü bütün insanlarla birlikte kucaklamayi amaç edinmistir. Absürt komedi tarzinda kurgusal parodiler canlandiran ekibimiz, bugün belli bir sanatsal yetkinlige ulasmis bir sahne arkasi ekibi ve oyuncu kadrosunu bünyesinde barindirmaktadir. Faaliyetlerine devam etmekte olan bu topluluk, tiyatro severleri büyük bir hosgörü ile karsilamak için gösterilerine hiz kesmeden devam edecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284