Oyuncu Barış Bağcı: Memleketimde Olmayı Özlemişim

Karaman’ın köklü ailelerinden olan ve uzun yıllar Gazipaşa Caddesinde ayakkabıcılık yapan ve şimdilerde Susanoğlu’nda yaşamını sürdüren Eyüp Bağcı’nın oğlu sanatçı Barış Bağcı, tiyatro ve dizi çalışmaları nedeniyle uzun zamandır gelemediği memleketi Karaman’da “Eğer Bu Bir Film Olsaydı” adlı tiyatro oyununda hemşerilerinin karşısına çıktı.

Oyuncu Barış Bağcı: Memleketimde Olmayı Özlemişim

İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan ve aynı zamanda çeşitli dizilerde rol alan son olarak TRT ekranlarında izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinde Noyan karakterine hayat veren Barış Bağcı, 2 günlüğüne geldiği Karaman’da KGRT’yi de ziyaret ederek bir süre sohbette bulundu.

Bağcı, “Trabzon Devlet Tiyatrosunda başladığım oyunculuk serüvenime yaklaşık 10 yıldır İstanbul Devlet Tiyatrosunda devam ediyorum. Tiyatro oyunlarımız nedeniyle zaman zaman Anadolu turnelerine çıkıyoruz. Bunun yanı sıra televizyon kanallarında yayınlanan dizilerde rol alıyorum. Diriliş Ertuğrul projesinden ayrıldıktan sonra bir süre tiyatroya ağırlık verdim. Yeni yılın ilk ayında ise Star TV’de yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı Çember adlı dizide bir baş komiseri oynayacağım. İnşallah hemşerilerim bu yeni dizimizi de beğenip izlerler. İyi ki fırsat yaratıp memleketim Karaman’a gelmişim. Çünkü yoğun işlerim nedeniyle uzun zamandır gelemiyordum. Ziyaretim sırasında eş-dost ve akrabalarımı görüp eski günleri yâd ettim. Ailemle birlikte oldum ve Karaman’ın tek kuruluşu olan Karaman’ın Sesi Gazete Radyo ve Televizyonunu yani sizleri tanıma fırsatı yakaladım. Karaman’da çok güzel bir isim kazanmışsınız. Konuştuğum Karamanlılar sizlerden iyi yönde bahsettiler. Şimdi de tesislerinde beni sıcak ve güler yüzünüzle karşıladınız. Gerçekten Karaman’a layık bir yayın organı olmuşsunuz. Sizleri tebrik ederim. Bu gördüğüm sıcak karşılamadan sonra Karaman’a sıkça gelip gitmeyi kafama koydum. KGRT kuruluşları aracılığıyla tüm Karamanlı hemşerilerime oyunumuza ve bana gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
metin özenç
metin özenç - 5 yıl Önce

BARIŞ BAĞCİ NOYAN KAREKTERİNİ SEVDİM

SIRADAKİ HABER

banner284